Makaroni vistas filejas un saldā krējuma mērcē recepte

Makaroni vistas filejas un saldā krējuma mērcē

🕔 25m
⭐ 4.7/5
🍽️ 4
🛒 9
    Enerģētiskā vērtība uz 100g
  • Enerģija
    200 kcal
  • Olbaltumvielas
    11 g
  • Tauki
    6 g
  • Ogļhidrāti
    24 g
  • Vistas krūtiņa, fileja
    400 grami
  • Makaroni   (Tagliatelle)
    400 grami
  • Saldais krējums 35%
    200 mililitri
  • Tomāti, ķiršu
    12 gabali
  • Paprika, sarkana
    1 gabals
  • Ķiploki
    2 daiviņas
  • Karijs, garšviela
    8 grami
  • Pipari, melnie   (pēc garšas)
    1 šķipsna
  • Sāls   (pec garšas)
    1 šķipsna
  1. Vistas fileju sagriez mazos gabaliņos un uz pavisam mazas liesmiņas nedaudz apcep. Pievieno kariju, sāli un piparus.
  2. Liec vārīties makaronus (seko pagatavošanas norādēm uz iepakojuma).
  3. Pannā kopā ar fileju pievieno rīvētu papriku un vēl nedaudz pacep, lidz paprika paliek nedaudz mīksta.
  4. Tad lej klāt saldo krējumu, caur spiedi spiestu ķiploku , aptuveni 4-6 sagrieztus tomātiņus un to visu pasutini uz lēnas uguns aptuveni 5 minūtes.
  5. Pievieno makaronus un atlikušos tomātiņus. Ja tev šķiet, ka ir par sausu, tad vari pievienot nedaudz ūdeni no makaroniem.Visu samaisi un pasniedz.