Slinkie kāpostu tīteņi
🕔 60m
⭐ 4.7/5
🍽️ 1
🛒 5
-
Pašreiz šai receptei uzturvērtība nav pieejama
-
Kartupeļi0 grami
-
Svaigs kāposts500 grami
-
vidēji lieli Burkāni5 grami
-
Maltā gaļa500 grami
-
Sāls un pipari0 grami
- Nomizo un izvāri kartupeļus.
- Sacep malto gaļu un liec to grāpī, kurā visu gatavosi.
- Sagriez kāpostus, sarīvē burkānus un arī pievieno grāpī pie gaļas.
- Ielej ūdeni, bet tikai tik, lai tas viss veidotos kā mērce nevis kā zupa, ja gatavošanās laikā ūdens izvārās, tad pielej vēl.
- Pievieno sāli un piparus, un sutini uz lēnas uguns līdz kāposti un burkāni ir mīksti un tad vēl nedaudz, kopā aptuveni 40 minūtes.
- Pasniedz ar izvārītajiem kartupeļiem.