Karstmaize ar karamelizētiem sīpoliem
🕔 10m
⭐ 4.7/5
🍽️ 1
🛒 9
-
Pašreiz šai receptei uzturvērtība nav pieejama
-
gab. Baltās tostermaizes šķēles2 grami
-
mazs sīpols1 grams
-
siers60 grami
-
tējkarote tomātu pasta1 grams
-
šķelīte marinēti gurķi1 grams
-
šķēlīte tomāts1 grams
-
tējkarote franču sinepes1 grams
-
šķēlīte bekons1 grams
-
nedaudz cepšanai eļļa0 grami
- Sīpolu nomizo un apcep. Cep uz mazas liesmas līdz zeltaini brūni.
- Sīpolus pastum nedaudz malā un turpat uz pannas cep sieru (divus atsevišķus gabaliņus - tostermaizes lielumā)
- Kad sieram maliņas palikušas nedaudz brūnas, vienam no siera gabaliņiem uzliek apceptos sīpolus. Uzliek otru apcepto sieru virsū sieram ar sīpoliem (ar apcepto pusi uz augšu).
- Apcep bekonu un kamēr cepas bekons - sagriež tomātu un marinēto gurķi.
- Kad bekons izcepies, noņem no pannas un notīra palikušos taukus.
- Liek cepties tostermaizi līdz zeltaini brūna
- Kad viss gatavs, visu kārto starp maizītēm.
- Piezīme: Bekonu var cept pašu pirmo un pēc tam bekona taukos apcept sīpolus.