Rausīši ar magoņu, kanēļa un kokosriekstu skaidiņu pildījumu recepte

Rausīši ar magoņu, kanēļa un kokosriekstu skaidiņu pildījumu

🕔 30m
⭐ 4.7/5
🍽️ 1
🛒 7
    Pieejams   Ņamm+   lietotājiem  
  • plāksnes Kārtainā rauga mīkla
    4 grami
  • cukurs
    170 grami
  • gab. Olas
    2 grami
  • Magones
    45 grami
  • Kanēlis
    15 grami
  • Kokosriekstu skaidiņas
    50 grami
  • mīklas izrullēšanai Milti
    0 grami
  1. Ja mīkla ir sasaldēta, tad nepieciešams to atkausēt. Kad tas ir izdarīts, tad mīkla jāizrullē, lai rausīši sanāktu sulīgāki. Pirms rullē mīklu, jāpaber apakšā milti, tas nodrošinās mīklas nepielipšanu pie darba virsmas un kad mīkla izrullēta, tad jāpaceļ no virsmas, lai pilnībā atliptu.
  2. Uz izrullētās mīklas smērē sakultu olu, tad uzber virsū cukuru un sevis pirmo izvēlēto sastāvdaļu - kanēli, magones vai kokosriekstu skaidiņas. Tā šo procesu atkārto uz visām četrām plāksnēm.
  3. Mīklu sarullē rullītī un ar asu nazi sagriež aptuveni 1cm biezās daļiņās.
  4. Cepeškrāsni uzkarsē līdz 200 grādiem un cep rausīšus 8 - 10 minūtes, līdz tie ir brūni.