Ābolu - brūkleņu rausis
🕔 70m
⭐ 4.7/5
🍽️ 1
🛒 17
-
Pašreiz šai receptei uzturvērtība nav pieejama
-
Mīkla0 grami
-
Skābais krējums 20%200 grami
-
Cukurs160 grami
-
Olas2 grami
-
Milti200 grami
-
šķipsniņa Sāls0 grami
-
tējkarote Cepamais pulveris1 grams
-
Krēmsiera pikucīši0 grami
-
Klasiskais krēmsiers120 grami
-
Cukurs30 grami
-
Augļi un ogas0 grami
-
lieli Āboli2 grami
-
jeb pēc vēlēšanās Brūklenes70 grami
-
Drupačas0 grami
-
Milti90 grami
-
Sviests (auksts)50 grami
-
Cukurs30 grami
- Krējumu saputo ar cukuru, tad liec klāt olas un visu kārtīgi samiksē.
- Iesijā miltus, sāli un cepamo pulveri. Visu samiksē kopā.
- Mīklu lej cepamformā, kurā ieklāts cepamais papīrs (ja nepieciešams).
- Nomizo ābolus, sagriez šķēlītēs un kārto uz mīklas.
- Pārber pāri brūklenes.
- Krēmsiera pikucīši.
- Krēmsieru samaisi ar cukuru un liec ar karoti virs ogām.
- Ja izmanto saldu krēmsieru, tad cukuru vari nepievienot.
- Bļodā liec aukstu sviestu, miltus un cukuru.
- Visu ar pirkstiem sadrupini līdz veidojas drupačas, un ber visam pāri.
- Cep 180 grādos 45 - 50 minūtes jeb līdz drupačas iekrāsojas brūnas.