Rausīši ar magoņu, kanēļa un kokosriekstu skaidiņu pildījumu
🕔 30m
⭐ 4.7/5
🍽️ 1
🛒 7
-
Pašreiz šai receptei uzturvērtība nav pieejama
-
plāksnes Kārtainā rauga mīkla4 grami
-
cukurs170 grami
-
gab. Olas2 grami
-
Magones45 grami
-
Kanēlis15 grami
-
Kokosriekstu skaidiņas50 grami
-
mīklas izrullēšanai Milti0 grami
- Ja mīkla ir sasaldēta, tad nepieciešams to atkausēt. Kad tas ir izdarīts, tad mīkla jāizrullē, lai rausīši sanāktu sulīgāki. Pirms rullē mīklu, jāpaber apakšā milti, tas nodrošinās mīklas nepielipšanu pie darba virsmas un kad mīkla izrullēta, tad jāpaceļ no virsmas, lai pilnībā atliptu.
- Uz izrullētās mīklas smērē sakultu olu, tad uzber virsū cukuru un sevis pirmo izvēlēto sastāvdaļu - kanēli, magones vai kokosriekstu skaidiņas. Tā šo procesu atkārto uz visām četrām plāksnēm.
- Mīklu sarullē rullītī un ar asu nazi sagriež aptuveni 1cm biezās daļiņās.
- Cepeškrāsni uzkarsē līdz 200 grādiem un cep rausīšus 8 - 10 minūtes, līdz tie ir brūni.