Bārbekjū mērce
🕔 15m
⭐ 4.7/5
🍽️ 1
🛒 9
-
Pašreiz šai receptei uzturvērtība nav pieejama
-
Sīpols1 grams
-
daiviņas Ķiploks4 grami
-
ēdamkarote Kaltēti pētersīļi1 grams
-
Tomātu pasta200 grami
-
ēdamkarotes Ābolu etiķis3 grami
-
ēdamkarotes jeb pēc garšas Brūnais cukurs2 grami
-
pēc garšas Sāls0 grami
-
Olīveļļa75 mililitri
-
pēc garšas Malta asā paprika vai čili pulveris0 grami
- Sakapā ķiplokus un sīpolu, pannā ielej olīveļļu un liec cepties uz lēnas uguns (lai <strong>nesāk</strong> cepties un apbrūnināties), un pievieno pētersīļus. Cep tik ilgi līdz sīpoli palikuši mīksti un nedaudz caurspīdīgi.
- Pievieno tomātu pastu. Samaisi visu kopā, tā, lai eļļa ar tomātu pastu ir viendabīgi sajaukusies.
- Pievieno ābolu etiķi, sāli, aso paprikas vai čili pulveri un brūno cukuru. Visu lēnām sildi, līdz cukurs izkusis un mērce ir ieguvusi nedaudz tumšāku krāsu.
- Kad mērce ir atdzisusi, tad ielej burciņā ar vāciņu un uzglabā ledusskapī.