Panna cotta ar kafiju
🕔 11m
⭐ 4.7/5
🍽️ 1
🛒 6
-
Pašreiz šai receptei uzturvērtība nav pieejama
-
Piens150 mililitri
-
ēdamkarote ar nelielu kaudzīti Želatīns1 grams
-
Saldais krējums 35%200 mililitri
-
Cukurs60 grami
-
tējkarote bez kaudzes Šķīstošā kafija1 grams
-
Šokolāde glazūrai0 grami
- Aukstā pienā (50ml) ieber želatīnu un uzbriedina aptuveni 5 minūtes.
- Grāpītī ielej saldo krējumu, atlikušos 100ml pienu, ieber cukuru, kafiju un maisot silda, līdz gandrīz vārās, bet neuzvārīt.
- Kad grāpīša saturs ir uzsildījies, tad noņem no plīts un tur ielej uzbriedināto želatīnu, un aktīvi maisot to izšķīdina.
- Gatavo krēmu ielej sev izvēlētajos trauciņos, pagaida kamēr atdziest un tad liek ledusskapī, lai sacietē, vismaz 4 stundas.
- Pirms pasniegšanas, karstā ūdens peldē izkausē šokolādi un to pārlej pār panna cottu, un pasniedz.