Biezpiena deserts ar ananasiem un auzu pārslām
🕔 16m
⭐ 4.7/5
🍽️ 1
🛒 6
-
Pašreiz šai receptei uzturvērtība nav pieejama
-
Biezpiens 9%300 grami
-
ēdamkarotes Piens3 grami
-
ēdamkarotes Vaniļas cukurs3 grami
-
Cukurs15 grami
-
Auzu pārslas30 grami
-
bundžiņa Konservēti ananasi1 grams
- Apcep auzu pārslas, kad sacepušās brūnas, tad pievieno cukuru un maisot vēl nedaudz pacep, līdz cukurs ir izkusis un pārslas ir kraukšķīgas. Pēc tam noliek malā atdzist.
- Biezpienu sablenderē ar vaniļas cukuru un pienu, līdz viendabīgai, krēmīgai konsistencei.
- Ananasu gabaliņus (bez sulas) sablenderē atsevišķā bļodiņā līdz izveidojas biezenis.
- Trauciņā kārto ananasu biezeni, biezpiena krēmu un tad pa virsu uzber auzu pārslas.
- Gatavs ēšanai! Labu apetīti!