Cepts lasis medus - ķiploku mērcē
🕔 15m
⭐ 4.7/5
🍽️ 1
🛒 6
-
Pašreiz šai receptei uzturvērtība nav pieejama
-
gabaliņi Lasis7 grami
-
paliels Citrons1 grams
-
Sviests60 grami
-
Ķiploku daiviņas5 grami
-
ēdamkarotes Medus2 grami
-
Sāls un pipari0 grami
- Pannā izkausē sviestu un medu, tad pievieno ķiploku spiedē izspiestus ķiplokus, dažas sekundes pacep, tad piespiež 1/2 citrona sulas (bez sēkliņām), to visu kārtīgi samaisa un liek iekšā laša gabaliņus.
- No sākuma ieliek ar ādu uz augšu, lai lasis uzsūc mērci, tā pasutina kādas 30 sekundes un tad griež otrādi, lai āda uz leju.
- Pievieno sāli un piparus, un starp laša gabaliņiem saliek šķēlītēs sagrieztu pārējo citronu.
- Visu lēnām sutina līdz lasis ir gatavs, un ik pa laikam uzlej virsū mērci no pannas.