Folijā gatavoti kartupeļi ar bekonu
🕔 30m
⭐ 4.7/5
🍽️ 1
🛒 10
-
Pašreiz šai receptei uzturvērtība nav pieejama
-
gab Kartupeļi8 grami
-
Bekons150 grami
-
ēdamkarotes Sviests2 grami
-
sauja Pētersīļi0 grami
-
pēc garšas Sāls un pipari0 grami
-
daiviņas Ķiploks4 grami
-
ēdamkarotes Krējums8 grami
-
buntīte Lociņi0 grami
-
ēdamkarotes (var arī nelikt Majonēze)1 grams
-
gab Ķiršu tomātiņi4 grami
- Nomizo kartupeļus un sagriež mazos gabaliņos (aptuveni 2-3cm)
- Sagriež bekonu mazās strēmelītēs
- Ķiplokus nomizo un saspiež ar naža plato galu.
- Noplēš gabaliņu folija (tik lielu, lai droši visu var salikt), ja gadījumā tomēr sanāk par mazu, tad droši var likt divās kārtās.
- Folijā kārto kartupeļus, sviestu, bekonu, pētersīļus, sāli un piparus, sastāvdaļas sadalot uz četrām porcijām
- Liek cepties iepriekš sakarsētā cepeškrāsnī ~180° grādos, aptuveni 20 - 25 minūtēs (atkarībā no kartupeļiem).
- Smalki sagriez lociņus, sajauc ar krējumu un majonēzi.
- Kad kartupeļi gatavi, pasniedz ar lociņu krējumu un svaigiem tomātiem.