Folijā gatavoti kartupeļi ar bekonu recepte

Folijā gatavoti kartupeļi ar bekonu

🕔 30m
⭐ 4.7/5
🍽️ 1
🛒 10
    Pieejams   Ņamm+   lietotājiem  
  • gab Kartupeļi
    8 grami
  • Bekons
    150 grami
  • ēdamkarotes Sviests
    2 grami
  • sauja Pētersīļi
    0 grami
  • pēc garšas Sāls un pipari
    0 grami
  • daiviņas Ķiploks
    4 grami
  • ēdamkarotes Krējums
    8 grami
  • buntīte Lociņi
    0 grami
  • ēdamkarotes   (var arī nelikt Majonēze)
    1 grams
  • gab Ķiršu tomātiņi
    4 grami
  1. Nomizo kartupeļus un sagriež mazos gabaliņos (aptuveni 2-3cm)
  2. Sagriež bekonu mazās strēmelītēs
  3. Ķiplokus nomizo un saspiež ar naža plato galu.
  4. Noplēš gabaliņu folija (tik lielu, lai droši visu var salikt), ja gadījumā tomēr sanāk par mazu, tad droši var likt divās kārtās.
  5. Folijā kārto kartupeļus, sviestu, bekonu, pētersīļus, sāli un piparus, sastāvdaļas sadalot uz četrām porcijām
  6. Liek cepties iepriekš sakarsētā cepeškrāsnī ~180° grādos, aptuveni 20 - 25 minūtēs (atkarībā no kartupeļiem).
  7. Smalki sagriez lociņus, sajauc ar krējumu un majonēzi.
  8. Kad kartupeļi gatavi, pasniedz ar lociņu krējumu un svaigiem tomātiem.