Tiramisu bez olām recepte

Tiramisu bez olām

🕔 25m
⭐ 4.7/5
🍽️ 1
🛒 6
  • Cepumi
    200 grami
  • Maskarpone krēmsiers
    500 grami
  • Saldais krējums 35%
    200 mililitri
  • Cukurs
    60 grami
  • Stipra kafija
    500 mililitri
  • Nesaldināts kakao pulveris
    20 grami
  1. Pagatavo stipru kafiju un atdzesē. Kafiju vēlams ieliet kādā platākā traukā, lai ir ērti mērcēt cepumus.
  2. Saldo krējumu ar cukuru saputo līdz putukrējuma konsistencei, tad pievieno maskarpones sieru un vēlreiz kārtīgi saputo, lai sastāvdaļas kārtīgi sajaucas kopā.
  3. Ņem trauku, kurā gatavosi tiramisu.
  4. Kā pirmo kārtu iesmērē pagatavoto maskarpones siera krēmu, tad liec virsū cepumus, kas pamērcēti kafijā. (Cepumus kafijā ilgi nemērcē, dari to ātri - 1 sekunde no vienas puses un 1 sekunde no otras puses).
  5. Turpina kārtot krēms - cepumi - krēms.
  6. Beigās, kad cepumi un krēms ir salikti pa vietām pāri pārkaisi kakao. Par palīgu vari ņemt smalku sietiņu.
  7. Pārklāj trauku ar pārtikas plēvi vai foliju un liec ledusskapī uz naktī.