Zemesriekstu - auzu cepumi
🕔 15m
⭐ 4.7/5
🍽️ 1
🛒 11
-
Pašreiz šai receptei uzturvērtība nav pieejama
-
Ola1 grams
-
Muskvado cukurs30 grami
-
Brūnais cukurs20 grami
-
ēdamkarotes Eļļa (olīveļļa vai jebkāda cita)5 grami
-
Auzu pārslas100 grami
-
Auzu milti50 grami
-
Zemesrieksti60 grami
-
Zemesriekstu sviests100 grami
-
šķipsniņa Sāls0 grami
-
tējkarote Cepamais pulveris1 grams
-
tējkarote Dzeramā soda0 grami
- Bļodā sajauc olu ar eļļu, muskvado cukuru un brūno cukuru.
- Tad pievieno klāt visas pārējās sastāvdaļas, kārtīgi visu samaisi vai samīci ar rokām. Mīkla nesanāks šķidra, bet pabieza.
- No mīklas veido nelielas bumbiņas, kuras pēc tam starp plaukstām saspied, lai veidojas plakans cepums.
- Cep cepeškrāsnī 180 grādos 10 minūtes.