Gaļas bumbiņas ar spageti
🕔 45m
⭐ 4.7/5
🍽️ 1
🛒 13
-
Pašreiz šai receptei uzturvērtība nav pieejama
-
Spageti250 grami
-
Maltā gaļa500 grami
-
Angļu sinepes2 ēdamkarotes
-
Milti25 grami
-
Ola1 gabals
-
Sāls un pipari (pēc garšas)1 grams
-
Raudene0.5 tējkarotes
-
Sīpols1 gabals
-
Ķiploku (daiviņas)2 gabali
-
Tomāti savā sulā (gabaliņos)800 grami
-
Lauru lapas (3 lapiņas)1 grams
-
Svaigi pētersīļi20 grami
-
Eļļa cepšanai30 mililitri
- Uzvāri spageti, kad gatavi, tad nolej ūdeni, nomazgā ar aukstu ūdeni un aplej mazliet ar eļļu, tas neļaus tiem saķipt kopā.
- Pagatavo gaļas bumbiņas: Sajauc bļodā malto gaļu, sinepes, miltus, sāli, piparus un olu. No masas veido mazas gaļas bumbiņas, kuras apcep uz pannas no abām pusēm.
- Sakapā un sacep sīpolus un ķiplokus.
- Liec tos katlā, kurā gatavosi mērci un pieliec klāt tomātus savā sulā, pētersīļus, raudeni un lauru lapas.
- To visu uz lēnas uguns, pasutini 5 minūtes un tad liec iekšā saceptās gaļas bumbiņas, un sutini vēl aptuveni 30 minūtes, ik pa laikam apmaisot.
- Kad mērce sasutinājusies, tad iemaisi spageti un pasniedz.