Granola ar ogām un šokolādi
🕔 8m
⭐ 4.7/5
🍽️ 1
🛒 6
-
Pašreiz šai receptei uzturvērtība nav pieejama
-
Pilngraudu auzu pārslas160 grami
-
ēdamkarotes Brūnais cukurs4 grami
-
Zīdkoka ogas50 grami
-
Godži ogas50 grami
-
Žāvētas dzērvenes50 grami
-
Rūgtā šokolāde30 grami
- Uz pannas ber auzu pārslas un cukuru, un uz lēnas uguns pacep dažas minūtes maisot, jo viegli var piedegt. Tiklīdz pārslas ir apbrūnējušas un kraukšķīgas, un cukurs izkusis, ņem nost no pannas, un ļauj atdzist.
- Sakapā šokolādi.
- Samaisi bļodā visas sastāvdaļas - ogas, pārslas un šokolādi.
- Ber visu traukā, kurā uzglabāsi gatavo granolu.
- Gatavs!