Jauno biešu zupa ar biešu lapiņām
🕔 80m
⭐ 4.7/5
🍽️ 1
🛒 8
-
Pašreiz šai receptei uzturvērtība nav pieejama
-
Ribiņas vai jebkāda cita gaļa ar kauliņiem500 grami
-
lieli Burkāni2 grami
-
Sīpols1 grams
-
Jaunās bietes6 grami
-
Biešu lapas un kātiņi0 grami
-
Kartupeļi1 kg
-
Sāls0 grami
-
Pipari0 grami
- Sākumā uzvāri buljonu - liec grāpī ribiņas, nomizotus burkānus, sīpolu, sāli, piparus un pielej ūdeni tik daudz, cik vēlēsies zupu. To visu vāri līdz gaļa ir gatava. Aptuveni 40 minūtes.
- Pa to laiku sagriez bietes (nevārītas), lapiņas, kātiņus un kartupeļus.
- Kad gaļa ir gatava, tad ņem to ārā, un izņem arī burkānus un sīpolu.
- Gaļu nolobi no kauliņiem un liec atpakaļ grāpī, pievieno arī sagrieztos dārzeņus.
- Visu vāri līdz kartupeļi un bietes ir mīksti.
- Gatavs!