Jauno biešu zupa ar biešu lapiņām recepte

Jauno biešu zupa ar biešu lapiņām

🕔 80m
⭐ 4.7/5
🍽️ 1
🛒 8
  • Ribiņas vai jebkāda cita gaļa ar kauliņiem
    500 grami
  • lieli Burkāni
    2 grami
  • Sīpols
    1 grams
  • Jaunās bietes
    6 grami
  • Biešu lapas un kātiņi
    0 grami
  • Kartupeļi
    1 kg
  • Sāls
    0 grami
  • Pipari
    0 grami
  1. Sākumā uzvāri buljonu - liec grāpī ribiņas, nomizotus burkānus, sīpolu, sāli, piparus un pielej ūdeni tik daudz, cik vēlēsies zupu. To visu vāri līdz gaļa ir gatava. Aptuveni 40 minūtes.
  2. Pa to laiku sagriez bietes (nevārītas), lapiņas, kātiņus un kartupeļus.
  3. Kad gaļa ir gatava, tad ņem to ārā, un izņem arī burkānus un sīpolu.
  4. Gaļu nolobi no kauliņiem un liec atpakaļ grāpī, pievieno arī sagrieztos dārzeņus.
  5. Visu vāri līdz kartupeļi un bietes ir mīksti.
  6. Gatavs!