Biezpiena plācenīši
🕔 25m
⭐ 4.7/5
🍽️ 1
🛒 6
-
Pašreiz šai receptei uzturvērtība nav pieejama
-
Biezpiens 9%360 grami
-
Olas2 grami
-
+ nedaudz apviļāšanai Pilngraudu kviešu milti50 grami
-
tējkarotes Vanilīna cukurs2 grami
-
tējkarotes Kanēlis2 grami
-
tējkarotes Kokosriekstu skaidiņas3 grami
- Biezpienu saspaida ar dakšiņu, tad pievieno olas un cukuru, un samaisa, pēc tam pievieno miltus un atkal visu samaisa.
- Biezpiena masu sadala 2 daļās, vienai daļai pieber klāt kanēli, bet otrai kokosriekstu skaidiņas.
- Uz šķīvi uzber miltus kuros tiks apviļāti plācenīši.
- Ar karoti ņem biezpiena pikuci, iemērc to miltos un liek uz sakarsētas pannas cepties, cep no abām pusēm līdz brūni.
- Pasniedz ar krējumu vai kādu ogu mērci.