Krāsnī cepti kartupeļi ar zaļumiem
🕔 60m
⭐ 4.7/5
🍽️ 1
🛒 7
-
Pašreiz šai receptei uzturvērtība nav pieejama
-
Kartupeļi8 grami
-
Eļļa20 mililitri
-
grami Dilles20 grami
-
grami Loki20 grami
-
maza šķipsniņa Rozmarīns (kaltēts)0 grami
-
šķipsniņa sāls0 grami
-
šķipsniņa pipari0 grami
- Nomizo kartupeļus, nogriez plakanajā daļā kartupelim mazu, taisnu gabaliņu, lai tas stāvētu un negrīļotos.
- Paralēli plakanajai daļai iedur garu koka irbulīti un griez ar nazi rieviņas līdz irbulītim. Ja nav irbulītis, tad vari arī vienkārši tāpat griezt, tikai neiegriez par tālu, lai nepārgrieztu uz pusēm kartupeli.
- Sagriez smalki dilles un lociņus, liec bļodiņā, pielej eļļu, pieber sāli, piparus un samaisi.
- Ņem kartupeļus un smērē starpās zaļumus.
- Cep cepeškrāsnī 180 grādos 35 minūtes, tad pagriez uz 210 grādiem, lai kārtīgi apbrūninās un cep vēl 10 minūtes.