Krēmīgā pasta ar tītara fileju recepte

Krēmīgā pasta ar tītara fileju

🕔 20m
⭐ 4.7/5
🍽️ 1
🛒 6
    Pieejams   Ņamm+   lietotājiem  
  • Makaroni
    250 grami
  • Saldais krējums 35%
    200 mililitri
  • ēdamkarote jeb pēc garšas Sinepes
    1 grams
  • Tītara filejas šķēlītes
    100 grami
  • pēc garšas Svaigs baziliks
    0 grami
  • Sāls   (pipari, kaltēti petersīļi)
    0 grami
  1. Pagatavo makaronus, kad gatavi, tad nolej ūdeni un noskalo zem tekoša auksta ūdens, lai tie nesaliptu.
  2. Sagriez fileju šķēlītēs un apcep uz pannas, piegriez klāt baziliku un vēl mazliet visu pacep.
  3. Pannā pievieno saldo krējumu, garšvielas, sinepes, to visu apmaisi, mazliet pasautē, un, kad gatavs, tad pievieno makaronus.
  4. Visu apmaisi, pasutini vēl dažas sekundes un gatavs.