Maltās gaļas mērce recepte

Maltās gaļas mērce

🕔 12m
⭐ 4.7/5
🍽️ 1
🛒 7
  • Maltā gaļa
    500 grami
  • Sīpols
    1 gabals
  • Skābais krējums
    3 ēdamkarotes
  • Kviešu milti
    1 ēdamkarote
  • Ūdens
    150 mililitri
  • Sāls
    1 grams
  • Pipari
    0.5 grami
  1. Sagriež smalki sīpolu un mazliet apcep uz pannas.
  2. Liek klāt malto gaļu, pievieno garšvielas un turpina cept līdz gaļa ir gatava.
  3. Kad gaļa gatava, iemaisi rūpīgi miltus un nedaudz apcep, tad maisot lej klāt ūdeni, mērce sabiezēs tikai tad, kad ūdens uzkarsīs.
  4. Pavāri uz nelielas liesmas vēl dažas minūtes un gatavs.