Omlete ar tunci
🕔 35m
⭐ 4.7/5
🍽️ 1
🛒 10
-
Pašreiz šai receptei uzturvērtība nav pieejama
-
Olas7 gabali
-
Sīpols1 gabals
-
Siers250 grami
-
Tuncis savā sulā (viena bundžiņa)185 grami
-
Adžika2 tējkarotes
-
Tomāts1 tējkarote
-
Sāls1 tējkarote
-
Pipari1 tējkarote
-
Kaltēti ķiploki1 tējkarote
-
Raudene/oregano (šķipsniņa)1 grams
- Sarīvē sieru, sagriež tomātus, sīpolus.
- Bļodā sakuļ olas, pievieno tomātus, piparus, sāli, ķiplokus.
- Citā bļodā sajauc tunci, adžiku un sīpolus.
- Ņem cepamtrauku un ielej 1/2 olu maisījuma, tad uzber 1/2 sarīvēto sieru un visu tunča, sīpolu maisījumu, tad pa virsu uzlej atlikušo olu un sieru un tam visam pārber mazliet raudeni.
- Cep 180 grādos 25 minūtes.
- Izņem no cepeškrāsns un ļauj mazliet atdzist.