Omlete ar tunci  recepte

Omlete ar tunci

🕔 35m
⭐ 4.7/5
🍽️ 1
🛒 10
    Pieejams   Ņamm+   lietotājiem  
  • Olas
    7 gabali
  • Sīpols
    1 gabals
  • Siers
    250 grami
  • Tuncis savā sulā   (viena bundžiņa)
    185 grami
  • Adžika
    2 tējkarotes
  • Tomāts
    1 tējkarote
  • Sāls
    1 tējkarote
  • Pipari
    1 tējkarote
  • Kaltēti ķiploki
    1 tējkarote
  • Raudene/oregano   (šķipsniņa)
    1 grams
  1. Sarīvē sieru, sagriež tomātus, sīpolus.
  2. Bļodā sakuļ olas, pievieno tomātus, piparus, sāli, ķiplokus.
  3. Citā bļodā sajauc tunci, adžiku un sīpolus.
  4. Ņem cepamtrauku un ielej 1/2 olu maisījuma, tad uzber 1/2 sarīvēto sieru un visu tunča, sīpolu maisījumu, tad pa virsu uzlej atlikušo olu un sieru un tam visam pārber mazliet raudeni.
  5. Cep 180 grādos 25 minūtes.
  6. Izņem no cepeškrāsns un ļauj mazliet atdzist.