Pankūkas ar gaļu saldā krējuma mērcē

Pankūkas ar gaļu saldā krējuma mērcē. Recepte

Pankūkas ar gaļu saldā krējuma mērcē

Pankūkas ēst ir garšīgi visās dienas ēdienreizēs un īpaši garšīgi tās garšo vakariņās - pildītas ar malto gaļu, saldajā krējumā un pēc tam cepeškrāsnī - izdosies lieliska maltīte. Ja gatavosi vakariņās un pāri paliks - arī brokastīs lieliski iederēsies. Plāno pankūku recepte šeit.
Sagatavošana 30 minutes
Gatavošana 10 minutes
Kopējais laiks 40 minutes

Ingredients
  

  • Eļļa cepšanai
  • 300 g Maltā gaļa
  • 1 Sīpols
  • 200 ml Saldais krējums 35%
  • buntīte Dilles
  • 100 - 200 g pēc vēlmēm Siers (krievijas vai cits labi kūstošs)

Instructions
 

  • Sacep malto gaļu ar smalki sakapātiem sīpoliem.
  • Gaļu liec pankūkas vidū un aizrullē, kā norādīts video.
  • Liec sagatavotās pankūkas cepamtraukā.
  • Pārlej tās ar saldo krējumu, kas sajaukts ar dillēm un pēc tam pārber ar sarīvētu sieru.
  • Cep cepeškrāsnī 180 grādos 10 minūtes.

Video

1 thought on “Pankūkas ar gaļu saldā krējuma mērcē”

  1. Izcila recepte. Es tikai saldo krejumu iepriekš uz pannas sildot atjaucu ar miltiem lai nedaudz biezāka sanāk. Bet tā gaumes lieta.

Leave a Comment

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Recipe Rating




Scroll to Top