
Pankūkas ar gaļu saldā krējuma mērcē
Pankūkas ēst ir garšīgi visās dienas ēdienreizēs un īpaši garšīgi tās garšo vakariņās - pildītas ar malto gaļu, saldajā krējumā un pēc tam cepeškrāsnī - izdosies lieliska maltīte. Ja gatavosi vakariņās un pāri paliks - arī brokastīs lieliski iederēsies. Plāno pankūku recepte šeit.
Sastāvdaļas
- Eļļa cepšanai
- Maltā gaļa - 300 g
- Sīpols - 1
- Saldais krējums 35% - 200 ml
- Dilles - buntīte
- Siers (krievijas vai cits labi kūstošs) - 100 - 200 g (pēc vēlmēm)
Eļļa cepšanai, Maltā gaļa, Sīpols, Saldais krējums 35%, Dilles, Siers (krievijas vai cits labi kūstošs),
Pagatavošana
- Pagatavo plānās pankūkas (video)
- Sacep malto gaļu ar smalki sakapātiem sīpoliem.
- Gaļu liec pankūkas vidū un aizrullē, kā norādīts video.
- Liec sagatavotās pankūkas cepamtraukā.
- Pārlej tās ar saldo krējumu, kas sajaukts ar dillēm un pēc tam pārber ar sarīvētu sieru.
- Cep cepeškrāsnī 180 grādos 10 minūtes.
Izcila recepte. Es tikai saldo krejumu iepriekš uz pannas sildot atjaucu ar miltiem lai nedaudz biezāka sanāk. Bet tā gaumes lieta.