
Pankūkas ar gaļu saldā krējuma mērcē
Pankūkas ēst ir garšīgi visās dienas ēdienreizēs un īpaši garšīgi tās garšo vakariņās - pildītas ar malto gaļu, saldajā krējumā un pēc tam cepeškrāsnī - izdosies lieliska maltīte. Ja gatavosi vakariņās un pāri paliks - arī brokastīs lieliski iederēsies. Plāno pankūku recepte šeit.
Ingredients
- Eļļa cepšanai
- 300 g Maltā gaļa
- 1 Sīpols
- 200 ml Saldais krējums 35%
- buntīte Dilles
- 100 - 200 g pēc vēlmēm Siers (krievijas vai cits labi kūstošs)
Instructions
- Pagatavo plānās pankūkas (video)
- Sacep malto gaļu ar smalki sakapātiem sīpoliem.
- Gaļu liec pankūkas vidū un aizrullē, kā norādīts video.
- Liec sagatavotās pankūkas cepamtraukā.
- Pārlej tās ar saldo krējumu, kas sajaukts ar dillēm un pēc tam pārber ar sarīvētu sieru.
- Cep cepeškrāsnī 180 grādos 10 minūtes.
Izcila recepte. Es tikai saldo krejumu iepriekš uz pannas sildot atjaucu ar miltiem lai nedaudz biezāka sanāk. Bet tā gaumes lieta.