Ar augļu proporcijām var variēt, kā arī var pievienot vai aizvietot ar citiem augļiem.
Ja ir vēlme, tad savārītos augļus var sablenderēt un sanāks biezenis, kas arī garšos lieliski.
Ja pankūkas gribas nedaudz saldākas, tad labi garšo klāt mīklai piejaukts vaniļas cukurs.

Pilngraudu pankūkas ar augļiem
Pankūkas nav tikai brokastu ēdiens, bet tās var ēst arī pusdienās, launagā, vakariņās un visās reizēs starp galvenajiem ēdieniem. Šīs pankūkas ir ne tikai garšīgas, bet arī viegli pagatavojamas un veselīgas, kā arī pildījumā nav klasiskais ievārījums ar daudz cukuru, bet gan pankūku cepšanas procesā pašu savārīti augļi.
Ingredients
- 3 Olas
- 70 g Pilngraudu kviešu milti
- 400 ml Piens
- 2 Banāni
- 2 Bumbieri
- 1 Ābols
- Kanēlis
- Ūdens
Instructions
- Sakuļ olas, tad pievieno miltus un samaisa, pēc tam pievieno pienu un atkal samaisa.
- Mīklai ir jāsanāk šķidrai, ja šķiet, ka ir par biezu, tad pielej vēl nedaudz pienu vai ūdeni.
- Pankūku mīklu plānā kārtā lej uz pannas un izlīdzina, lai pārklāj visu pannu, cep no abām pusēm.
- Kamēr pankūkas cepas, tikmēr samizo un sagriež augļus, liek grāpītī, pievieno kanēli un pārlej ar pavisam nedaudz ūdens, tikai tik, lai apklāj grāpja apakšu, jo no augļiem izdalīsies sula. Augļus vāra uz lēnas uguns līdz tie ir mīksti un sadalījušies.
- Kad pankūkas gatavas, tad iesmērē pankūkā savārītos augļus, sarullē un pasniedz.
- Lai labi garšo!