Pilngraudu pankūkas ar augļiem recepte

Pilngraudu pankūkas ar augļiem

🕔 35m
⭐ 4.7/5
🍽️ 1
🛒 8
    Pašreiz šai receptei uzturvērtība nav pieejama
  • Olas
    3 grami
  • Pilngraudu kviešu milti
    70 grami
  • Piens
    400 mililitri
  • Banāni
    2 grami
  • Bumbieri
    2 grami
  • Ābols
    1 grams
  • Kanēlis
    0 grami
  • Ūdens
    0 grami
  1. Sakuļ olas, tad pievieno miltus un samaisa, pēc tam pievieno pienu un atkal samaisa.
  2. Mīklai ir jāsanāk šķidrai, ja šķiet, ka ir par biezu, tad pielej vēl nedaudz pienu vai ūdeni.
  3. Pankūku mīklu plānā kārtā lej uz pannas un izlīdzina, lai pārklāj visu pannu, cep no abām pusēm.
  4. Kamēr pankūkas cepas, tikmēr samizo un sagriež augļus, liek grāpītī, pievieno kanēli un pārlej ar pavisam nedaudz ūdens, tikai tik, lai apklāj grāpja apakšu, jo no augļiem izdalīsies sula. Augļus vāra uz lēnas uguns līdz tie ir mīksti un sadalījušies.
  5. Kad pankūkas gatavas, tad iesmērē pankūkā savārītos augļus, sarullē un pasniedz.
  6. Lai labi garšo!