Popkorns ar sieru un šokolādi
🕔 12m
⭐ 4.7/5
🍽️ 1
🛒 5
-
Pašreiz šai receptei uzturvērtība nav pieejama
-
Popkorns140 grami
-
Eļļa60 grami
-
Siers70 grami
-
Garšvielas - sāls (paprika)0 grami
-
Šokolāde60 grami
- Uz smalkās rīves sarīvē sieru un smalki sakapā šokolādi.
- Ielej katliņā 30g eļļu, pagaidi līdz eļļa kārtīgi uzkarst (eļļai ir jābūt tik, lai nosedz katliņa apakšu, tā labāk nodrošināsies pret piedegšanu).
- Kad uzkarsusi, tad ber iekšā pusi no popkorna (70g), obligāti uzliec virsū vāku un uz vidēji lielas uguns gaidi kad visi izsprakšķēs. Ik pa laikam pakrati katliņu.
- Kad popkorns gatavs, tad ber to bļodā, uzreiz ber virsū sieru un garšvielas un kārtīgi samaisi, lai siers izkūst.
- Tad to pašu atkārto ar atlikušo eļļu un popkornu un beigās pārber pāri šokolādi.
- Lai šokolāde ātrāk sacietētu, vari visu bļodu uz īsu brītiņu ievietot saldētavā.