Popkorns ar sieru un šokolādi recepte

Popkorns ar sieru un šokolādi

🕔 12m
⭐ 4.7/5
🍽️ 1
🛒 5
    Pašreiz šai receptei uzturvērtība nav pieejama
  • Popkorns
    140 grami
  • Eļļa
    60 grami
  • Siers
    70 grami
  • Garšvielas - sāls   (paprika)
    0 grami
  • Šokolāde
    60 grami
  1. Uz smalkās rīves sarīvē sieru un smalki sakapā šokolādi.
  2. Ielej katliņā 30g eļļu, pagaidi līdz eļļa kārtīgi uzkarst (eļļai ir jābūt tik, lai nosedz katliņa apakšu, tā labāk nodrošināsies pret piedegšanu).
  3. Kad uzkarsusi, tad ber iekšā pusi no popkorna (70g), obligāti uzliec virsū vāku un uz vidēji lielas uguns gaidi kad visi izsprakšķēs. Ik pa laikam pakrati katliņu.
  4. Kad popkorns gatavs, tad ber to bļodā, uzreiz ber virsū sieru un garšvielas un kārtīgi samaisi, lai siers izkūst.
  5. Tad to pašu atkārto ar atlikušo eļļu un popkornu un beigās pārber pāri šokolādi.
  6. Lai šokolāde ātrāk sacietētu, vari visu bļodu uz īsu brītiņu ievietot saldētavā.