Pupiņu sautējums

Ja izmanto konservētās pupiņas, tad ņem bez tomātu mērces un interesantāk, ja ir dažāda izmēra un krāsas. Pirms likšanas sautējumā obligāti tās nomazgā sietiņā.

Pupiņu sautējums. Recepte

Pupiņu sautējums

Man patīk gatavot pupiņu sautējumu tā, lai sanāk divām dienām, jo ir taču forši nedomāt vismaz vienu dienu, ko ēst pusdienās un otrā dienā tas ir vēl garšīgāks, jo visas garšas ir savilkušās. Tas ir tāpat kā ar zupām, jo zupas otrā dienā arī ir garšīgākas. Es taisu ātro variantu ar konservētām pupiņām, taču ideālāk, protams, ja pats izmērcē un izvāra pupiņas. Sastāvā ir paprika, bet ja negrib papriku, tad to var aizvietot ar burkāniem vai pielikt gan papriku, gan burkānus un garšos ļoti labi abos variantos.
Sagatavošana 20 minutes
Gatavošana 30 minutes
Kopējais laiks 50 minutes

Ingredients
  

  • 600 g Maltā gaļa
  • 4 bundžiņas Konservētas pupiņas
  • 1 liela Paprika
  • 800 g Tomāti savā sulā
  • 1 Sīpols
  • 4 Ķiploku daiviņas
  • Sāls pipari, raudene, pētersīļi

Instructions
 

  • Grāpī ielej tomātus savā sulā ar visu sulu, nomazgā pupiņas un pievieno tomātiem.
  • Smalki sagriež sīpolu, sakapā ķiplokus un apcep, pievieno grāpī.
  • Sacep malto gaļu, pēc tam sacep smalki sagrieztu papriku un arī to visu pievieno grāpī.
  • Uzber garšvielas, pielej mazliet ūdeni, bet tā, lai neveidojas zupa, tikai tik daudz, lai būtu kā mērce.
  • Visu sutina vismaz 30 minūtes uz lēnas uguns, ik pa laikam apmaisa.

Leave a Comment

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Recipe Rating




Scroll to Top