Rauga mīklas magoņu un kokosa bulciņas
🕔 95m
⭐ 4.7/5
🍽️ 1
🛒 11
-
Pašreiz šai receptei uzturvērtība nav pieejama
-
Milti780 grami
-
tējkarote Sāls0 grami
-
ēdamkarotes + pildījumam Cukurs3 grami
-
Piens390 mililitri
-
Olas2 grami
-
ēdamkarotes Eļļa3 grami
-
paciņa (14g Sausais raugs)1 grams
-
Ūdens50 mililitri
-
Rūgtā šokolāde glazūrai0 grami
-
Magones0 grami
-
Kokosriekstu skaidiņas0 grami
- Izsijā miltus, pieber 3 ēdamkarotes cukuru un sāli, to visu kārtīgi samaisa.
- Mazliet pasilda pienu, bet tikai tik, lai jūtams, ka ir silts.
- Glāzē ielej ūdeni un pievieno paciņu ar sauso raugu, samaisa un pagaida kamēr raugs izkusis.
- Pienu, 1 olu, eļļu un izkusušo raugu pievieno miltu maisījumam un visu kārtīgi samīca.
- Mīklu ļoti cītīgi mīca kādas 5 minūtes.
- Kad mīkla samīcīta, tad apsedz ar dvielīti un noliek siltā vietā uzrūgt aptuveni 50 minūtes, tad samīca vēlreiz un vēl uz kādām 15 minūtēm noliek maliņā parūgt.
- Kad mīkla gatava, tad to izrullē, uzsmērē otru olu, kas ir sakulta, tad pa virsu uzber cukuru un magones. Nākamai bulciņu partijai uzber kokosriekstu skaidiņas magoņu vietā.
- Mīklu sarullē rullītī un sagriež 2 - 3 cm biezos gabaliņos, liek uz cepamās plāts un nedaudz saplacina.
- Bulciņas liek ar pildījumu uz augšu (skatīt bildē).
- Cep 180 grādos aptuveni 14 minūtes jeb līdz ir palikušas brūnas.
- Pa to laiku karstā ūdens peldē izkausē šokolādi.
- Kad bulciņas gatavas, tad nedaudz pagaida līdz atdziest un uzklāj šokolādes glazūru, pēc tam noliek maliņā, lai glazūra var sacietēt.
- Gatavas ēšanai.