Šokolāde ar maršmelovu zefīriem un brokastu pārslām

*Ja nav plānots uzreiz ēst, tad labāk uzglabāt aukstā vietā, jo šokolāde sāks kust un vairs nebūs tik garšīgi, kā tikko izņemot no ledusskapja.

Šāds našķis labi der gan, lai panašķotos pie kafijas krūzes, gan arī smuki iesaiņots un kādam uzdāvināts. Pats labākais, ka gatavošana aizņems ļoti īsu brīdi, pats sliktākais – apēšana aizņems vēl īsāku brīdi.

Piena šokolāde ar maršmelovu zefīriņiem un brokastu pārslām

Šokolāde ar maršmelovu zefīriem un brokastu pārslām

Piena šokolāde, maršmelova zefīriņi un brokastu pārslas, bet nekas no tā visa atsevišķi nešķiet aizraujošs, tad... visu vienkārši ir jāapvieno! Un būs tieši tas, kas ir nepieciešams - šokolādes šokolādīgums, brokastu pārslu kraukšķīgums un zefīru mīkstums
Sagatavošana 10 minutes
Gatavošana 30 minutes
Kopējais laiks 40 minutes

Ingredients
  

  • 100 g Piena šokolāde
  • 20 g apm. 5 lielie Maršmelova zefīriņi
  • 10 g Brokastu pārslas
  • vieglākam darbam Milti

Instructions
 

  • Karstā ūdens peldē izkausē šokolādi, pēc tam to nedaudz atstāj malā atdzist, bet ne sacietēt.
  • Ja ir mazie mini maršmelova zefīriņi, tad tos pieber klāt atdzisušajai šokolādei, bet ja ir lielie, kā šijā gadījumā, tad tos sagriež sīkos gabaliņos un arī pieber klāt šokolādei, un samaisa. Lai būtu vieglāk sagriezt lielos zefīriņus, nepieciešams nazi "iemērkt" miltos, jo savādāk griežot maršmelovu viss lips pie rokām, naža, dēlīša un visur citur, tikai ne bļodā pie šokolādes.
  • Šokolādei un zefīriņiem pievieno brokastu pārslas.
  • Visas sastāvdaļas samaisa, izlej uz cepamā papīra, izlīdzina un ieliek saldētavā uz aptuveni 20 minūtēm.
  • Kad masa sacietējusi, tad ņem ārā un garšīgi apēd vai arī iesaiņo kā davanu.

Leave a Comment

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Recipe Rating




Scroll to Top