
- Sagatavošanas laiks: 2 minūtes
- Gatavošanas laiks: 1 minūtes
Sviests ar ķiplokiem un zaļumiem
Gribi parasto sviestu padarīt garšīgāku, izteiksmīgāku un visādi citādi stilīgāku? Viss ir vienkāršāk par vienkāršu - ņem parasto sviestu un iemaisi tur iekšā visas garšas, garšvielas, garšaugus, kas tev kārojas un smērē uz maizīti, visgaršīgāk ir uz apgrauzdētu maizīti.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Sviestam ir jābūt mīkstam, istabas temperatūrā, tad vieglāk būs iemaisīt pārējās sastāvdaļas.
- Sviestam klāt pieber smalki sagrieztas dilles, lokus, pētersīļus, ķiploku spiedē izspiestus ķiplokus un sāli.
- To visu kārtīgi samaisa un gatavs - smērē uz maizīti.
Viens svarīgs noteikums – izvēlies labas kvalitātes sviestu, nevis augu tauku maisījumu, jo tad arī garša būs daudz, daudz labāka.
Pirms pasniedz kādam, pagaršo vai neprasās vēl izteiksmīgāku garšu, vai sāli, vai ķiplokus.