Viens svarīgs noteikums – izvēlies labas kvalitātes sviestu, nevis augu tauku maisījumu, jo tad arī garša būs daudz, daudz labāka.
Pirms pasniedz kādam, pagaršo vai neprasās vēl izteiksmīgāku garšu, vai sāli, vai ķiplokus.

Sviests ar ķiplokiem un zaļumiem
Gribi parasto sviestu padarīt garšīgāku, izteiksmīgāku un visādi citādi stilīgāku? Viss ir vienkāršāk par vienkāršu - ņem parasto sviestu un iemaisi tur iekšā visas garšas, garšvielas, garšaugus, kas tev kārojas un smērē uz maizīti, visgaršīgāk ir uz apgrauzdētu maizīti.
Ingredients
- 200 g Sviests
- 5 Ķiploku daiviņas
- Loki
- Dilles
- Petersīļi
- 1 tējkarote Sāls
Instructions
- Sviestam ir jābūt mīkstam, istabas temperatūrā, tad vieglāk būs iemaisīt pārējās sastāvdaļas.
- Sviestam klāt pieber smalki sagrieztas dilles, lokus, pētersīļus, ķiploku spiedē izspiestus ķiplokus un sāli.
- To visu kārtīgi samaisa un gatavs - smērē uz maizīti.