
Tortillas čipsi
Man garšo čipsi un laikam nezinu nevienu, kuram negaršotu, tāpēc šajā receptē ir aprakstīts, kā superfiksi un viegli pagatavot ļoti kraukšķīgus čipsus bez eļļas, bez daudz sāls vai vispār bez sāls.
Es izmantoju nedaudz sāli, kaltētus ķiplokus, kūpinātu saldās paprikas pulveri un kariju (karijs ne visiem būs labākā sastāvdaļa, jo piešķir specifisku garšu), bet tu ņem tās garšvielas, kas vislabāk garšo.
Ingredients
- Tortillas pamatnes
- Garšvielas
Instructions
- Ņem tortillas pamatni un sagriez to trīsstūrīšos, kvadrātiņos, aplīšos vai arī tā kā sanāk, neformīgos ēst būs interesantāk. Saliec gabaliņus uz cepampannas cieši blakus vienu otram.
- Apber ar savām mīļākajām garšvielām.
- Cep 180 grādos aptuveni 5 minūtes, bet vaktē, jo būs viens mirklis un viņi piedegs. Ņem ārā, kad kļūst nedaudz brūni.