Tortiljās var ietīt pilnīgi jebko, ko kārojas vai arī, kas ir palicis ledusskapī un ir nepieciešamība to ātri apēst. No šāda sastāvdaļu daudzuma sanāk ap 10 tortiljām.
Locīšana: Pildījumu liek pa vidu, aizloka divas sānu malas, lai viena mala pāriet pāri otrai un tad aizloka abus galus. Gatavo tortilju uz šķīvja liek ar locījuma vietām uz leju.
Ja grib rullēt nevis locīt, tad pildījumu liek pamatnes mallā, no vienas malas līdz otrai.
Labi garšo arī pēc tam nedaudz apceptas, tad siers izkūst un tortiljas pamatne kļūst nedaudz kraukšķīga.

Tortiljas
Tortiljas ir sātīgs ēdiens, ko var pagatavot īsā laikā un pildījumam izmantot visdažādākās sastāvdaļas. Var taisīt gan ar gaļu, gan vistu, gan veģetārās, labi garšo arī ar zivju pirkstiņiem vai krabju nūjiņām. Tāpat sieru ņem to, kas vislabāk garšo.
Ingredients
- 10 Gatavās tortiljas plāksnes
- 500 g Ķīnas kāposts
- 250 g Siers
- 3 Marinēti gurķi
- 2 Tomāti
- 200 g Krabju nūjiņas
- 4 ēdamkarotes Majonēze
- 4 tējkarotes Mārrutki
- 450 g Krējums
Instructions
- Sagriež visas sastāvdaļas un sarīvē sieru.
- Visu liek vienā bļodā, pievieno klāt krējumu, majonēzi un mārrutkus, samaisa.
- Pildījumu liek uz tortiljas pamatnes pašā vidū un saloka.