Pie vistas kotletēm vari pagatavot klāt kartupeļu biezputru, kurai ir piespiests klāt ķiploks un lapu salātus ar lociņiem, un rjaženku vai kefīru. Starp citu ar rjaženku sanāk ļoti labi salāti, tiem būs nedaudz saldāka garša, kā gatavojot ar kefīru.

Vistas filejas kotletes
Man liels atklājums bija, ka sablenderējot blenderī vistas fileju, sanāk riktīgi laba kotlešu gaļa un es ar šo savu atklājumu, kas citiem noteikti jau sen ir zināms, nevaru nepadalīties. Gala rezultātā, kad kotletītes ir izceptas, tās pēc konsistences arī mazliet atgādina vistu nagetus, taču nagetus oriģināli fritē eļļā.
Ingredients
- 3 Vistas filejas
- 1 Ola
- 2 - 3 ēdamkarotes Milti
- Rīvmaize
- Sāls un pipari maltā paprika
- Eļļa cepšanai
Instructions
- Vistas fileju sagriež nelielos gabaliņos, liek blenderī un sablenderē.
- Vistai piejauc klāt olu, miltus un garšvielas, visu samīca un veido kotletītes.
- Uz atsevišķa šķīvja uzber rīvmaizi un apviļā tur sagatavotās kotletītes.
- Cep uz pannas no abām pusēm līdz rīvmaize ir apbrūninājusies, bet tas neaizņems vairāk par 3 minūtēm.