Vistas filejas kotletes

Pie vistas kotletēm vari pagatavot klāt kartupeļu biezputru, kurai ir piespiests klāt ķiploks un lapu salātus ar lociņiem, un rjaženku vai kefīru. Starp citu ar rjaženku sanāk ļoti labi salāti, tiem būs nedaudz saldāka garša, kā gatavojot ar kefīru.

Vistas filejas kotletes

Vistas filejas kotletes

Man liels atklājums bija, ka sablenderējot blenderī vistas fileju, sanāk riktīgi laba kotlešu gaļa un es ar šo savu atklājumu, kas citiem noteikti jau sen ir zināms, nevaru nepadalīties. Gala rezultātā, kad kotletītes ir izceptas, tās pēc konsistences arī mazliet atgādina vistu nagetus, taču nagetus oriģināli fritē eļļā.
Sagatavošana 10 minutes
Gatavošana 5 minutes
Kopējais laiks 15 minutes

Ingredients
  

  • 3 Vistas filejas
  • 1 Ola
  • 2 - 3 ēdamkarotes Milti
  • Rīvmaize
  • Sāls un pipari maltā paprika
  • Eļļa cepšanai

Instructions
 

  • Vistas fileju sagriež nelielos gabaliņos, liek blenderī un sablenderē.
  • Vistai piejauc klāt olu, miltus un garšvielas, visu samīca un veido kotletītes.
  • Uz atsevišķa šķīvja uzber rīvmaizi un apviļā tur sagatavotās kotletītes.
  • Cep uz pannas no abām pusēm līdz rīvmaize ir apbrūninājusies, bet tas neaizņems vairāk par 3 minūtēm.

Leave a Comment

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Recipe Rating




Scroll to Top