Ābolu plātsmaize ar drumstalām recepte

Ābolu plātsmaize ar drumstalām

🕔 70m
⭐ 4.7/5
🍽️ 1
🛒 10
    Pašreiz šai receptei uzturvērtība nav pieejama
  • Milti
    225 grami
  • Cukurs
    130 grami
  • Kefīrs
    300 mililitri
  • gab. Olas
    2 grami
  • tējkarote Cepamais pulveris
    1 grams
  • Āboli
    3 grami
  • tējkarotes Vaniļas cukurs
    6 grami
  • tējkarotes Kanēlis
    2 grami
  • Skābais krējums 25%
    200 grami
  • Sviests
    50 grami
  1. Sajauc 135g miltus ar 100g cukuru, kefīru, 1 olu un cepamo pulveri.
  2. Izvēlētajā formā, ja nepieciešams ieklāj cepampapīru un ielej pagatavoto mīklu. Mīkla sanāks pašķidra, lejama.
  3. Nomizo un sagriež nelielos gabaliņos ābolus.
  4. Tos pārkaisa ar 3 tējkarotēm vaniļas cukuru un 1 tējkaroti kanēli, samaisa un ber virsū uz kefīra mīklas.
  5. Krējumu, 1 tējkaroti kanēli, 3 tējkarotes vaniļas cukuru un 1 olu sajauc kopā un lej pāri āboliem.
  6. Sajauc atlikušos miltus ar atlikušo cukuru un pievieno aukstu, gabaliņos sagrieztu sviestu, to visu drupina ar pirkstiem līdz izveidojas drupačiņas.
  7. Ber pāri krējuma masai.
  8. Cep 180 grādos aptuveni 50 minūtes.