Biezpiena deserts ar ananasiem un auzu pārslām

Auzu pārslas cep bez taukvielām.

Konservētus ananasus var aizstāt arī ar citu skābenu biezeni, ievārījumu vai augļiem.

Biezpiena deserts ar ananāsiem un auzu pārslām

Biezpiena deserts ar ananasiem un auzu pārslām

Šis ir superviegli un ātri pagatavojams deserts, kas neliks vilties. Saldā un skābā garša, krēmīgums un kraukšķīgums, tas viss kopā sader perfekti.
Sagatavošana 1 minute
Gatavošana 15 minutes
Kopējais laiks 16 minutes

Ingredients
  

  • 300 g Biezpiens 9%
  • 3 ēdamkarotes Piens
  • 3 ēdamkarotes Vaniļas cukurs
  • 15 g Cukurs
  • 30 g Auzu pārslas
  • 1 bundžiņa Konservēti ananasi

Instructions
 

  • Apcep auzu pārslas, kad sacepušās brūnas, tad pievieno cukuru un maisot vēl nedaudz pacep, līdz cukurs ir izkusis un pārslas ir kraukšķīgas. Pēc tam noliek malā atdzist.
  • Biezpienu sablenderē ar vaniļas cukuru un pienu, līdz viendabīgai, krēmīgai konsistencei.
  • Ananasu gabaliņus (bez sulas) sablenderē atsevišķā bļodiņā līdz izveidojas biezenis.
  • Trauciņā kārto ananasu biezeni, biezpiena krēmu un tad pa virsu uzber auzu pārslas.
  • Gatavs ēšanai! Labu apetīti!

1 thought on “Biezpiena deserts ar ananasiem un auzu pārslām”

Leave a Comment

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Recipe Rating




Scroll to Top