Auzu pārslas cep bez taukvielām.
Konservētus ananasus var aizstāt arī ar citu skābenu biezeni, ievārījumu vai augļiem.

Biezpiena deserts ar ananasiem un auzu pārslām
Šis ir superviegli un ātri pagatavojams deserts, kas neliks vilties. Saldā un skābā garša, krēmīgums un kraukšķīgums, tas viss kopā sader perfekti.
Ingredients
- 300 g Biezpiens 9%
- 3 ēdamkarotes Piens
- 3 ēdamkarotes Vaniļas cukurs
- 15 g Cukurs
- 30 g Auzu pārslas
- 1 bundžiņa Konservēti ananasi
Instructions
- Apcep auzu pārslas, kad sacepušās brūnas, tad pievieno cukuru un maisot vēl nedaudz pacep, līdz cukurs ir izkusis un pārslas ir kraukšķīgas. Pēc tam noliek malā atdzist.
- Biezpienu sablenderē ar vaniļas cukuru un pienu, līdz viendabīgai, krēmīgai konsistencei.
- Ananasu gabaliņus (bez sulas) sablenderē atsevišķā bļodiņā līdz izveidojas biezenis.
- Trauciņā kārto ananasu biezeni, biezpiena krēmu un tad pa virsu uzber auzu pārslas.
- Gatavs ēšanai! Labu apetīti!
👌