
Makaroni ar kūpinātu desu
Brīžos, kad gribas ātri un garšīgi, tad labākais variants būs pagatavot makaronus, un tā kā man ledusskapī bija meža gaļas desa, tad vairs nebija nemaz jautājumu, ko šodien gatavot.
Ingredients
- 300 g Makaroni
- 250 g Desa
- 2 Ķiploka daiviņas
- 1 neliels Sīpols
- 3 ēdamkarotes Tomātu pasta
- 100 g Cietais siers
- šķipsniņa Sāls
- šķipsniņa Pipari
- šķipsniņa Raudene
Instructions
- Liec vārīties makaronus, un kamēr makaroni vāras tikmēr gatavo visu pārējo.
- Sagriez mazos gabaliņos desu, sakapā ķiplokus un sīpolu.
- Uz pannas liec cepties desu, cep līdz tā ir kļuvusi kraukšķīga, tad pievieno sīpolus un ķiplokus, kad viss apcepies, tad liec klāt tomātu pastu un garšvielas, lai būtu mazliet šķidrāks, tad vari pieliet nedaudz ūdeni. To visu minūti pasutini.
- Tad liec klāt gatavos makaronus, visu samaisi, pasutini 2 minūtes, pārber ar sarīvētu sieru, visu kārtīgi samaisi un gatavs.
Notes
*Lieliski garšos arī ar meža gaļas desu.