Makaroni carbonara recepte

Makaroni carbonara

🕔 20m
⭐ 4.7/5
🍽️ 1
🛒 6
    Pieejams   Ņamm+   lietotājiem  
  • Makaroni   (spageti)
    300 grami
  • Cietais siers
    100 grami
  • Olas
    2 grami
  • Kūpināta cūkgaļas krūtiņa
    250 grami
  • daiviņas Ķiploks
    4 grami
  • Sāls un pipari
    0 grami
  1. Izvāra makaronus pēc instrukcijām uz iepakojuma**
  2. Smalki sagriež kūpināto krūtiņu un liek cepties.
  3. Sakapā ķiploku un pievieno pannā ar kūpināto krūtiņu.
  4. Kad viss sacepies, tad pievieno makaronus un mazliet šķidrumu no makaroniem.
  5. Sarīvē sieru un bļodiņā sajauc kopā ar olām, to visu pārlej pannā pie makaroniem un iemaisa. Pasutina visu kopā aptuveni 2 - 3 minūtes.
  6. Pasniedz ar pārkaisītu cieto sieru un/vai smalki sakapāti pētersīli.