Ābolu - brūkleņu rausis recepte

Ābolu - brūkleņu rausis

🕔 70m
⭐ 4.7/5
🍽️ 1
🛒 17
    Pieejams   Ņamm+   lietotājiem  
  • Mīkla
    0 grami
  • Skābais krējums 20%
    200 grami
  • Cukurs
    160 grami
  • Olas
    2 grami
  • Milti
    200 grami
  • šķipsniņa Sāls
    0 grami
  • tējkarote Cepamais pulveris
    1 grams
  • Krēmsiera pikucīši
    0 grami
  • Klasiskais krēmsiers
    120 grami
  • Cukurs
    30 grami
  • Augļi un ogas
    0 grami
  • lieli Āboli
    2 grami
  • jeb pēc vēlēšanās Brūklenes
    70 grami
  • Drupačas
    0 grami
  • Milti
    90 grami
  • Sviests   (auksts)
    50 grami
  • Cukurs
    30 grami
  1. Krējumu saputo ar cukuru, tad liec klāt olas un visu kārtīgi samiksē.
  2. Iesijā miltus, sāli un cepamo pulveri. Visu samiksē kopā.
  3. Mīklu lej cepamformā, kurā ieklāts cepamais papīrs (ja nepieciešams).
  4. Nomizo ābolus, sagriez šķēlītēs un kārto uz mīklas.
  5. Pārber pāri brūklenes.
  6. Krēmsiera pikucīši.
  7. Krēmsieru samaisi ar cukuru un liec ar karoti virs ogām.
  8. Ja izmanto saldu krēmsieru, tad cukuru vari nepievienot.
  9. Bļodā liec aukstu sviestu, miltus un cukuru.
  10. Visu ar pirkstiem sadrupini līdz veidojas drupačas, un ber visam pāri.
  11. Cep 180 grādos 45 - 50 minūtes jeb līdz drupačas iekrāsojas brūnas.