
Auzu pārslu biezputra ar mellenēm
Man patīk, ka vasarā ir daudz svaigas ogas, un ir iespēja brokastis papildināt ar vitamīniem un dažādām garšām. Un biezputra ar mellenēm ir gan garšai, gan acīm tīkama.
Sastāvdaļas
- Pilngraudu auzu pārslas - 150g
- Piens - 300ml
- Meža mellenes
- Cukurs - pēc nepieciešamības
Pilngraudu auzu pārslas, Piens, Meža mellenes, Cukurs,
Pagatavošana
- Uzvāri pienu, pievieno auzu pārslas, pavāri līdz gandrīz gatavas, un tad pieliec mellenes.
- Turpini uz lēnas uguns vārīt un maisīt, līdz gatava.
Mellenes vari aizvietot ar citām ogām, piemēram, upenēm vai ķiršiem.
Pievienot pie iecienītākajām