Auzu pārslu biezputra ar mellenēm

Mellenes vari aizvietot ar citām ogām, piemēram, upenēm vai ķiršiem.

Auzu pārslu biezputra ar mellenēm. Recepte

Auzu pārslu biezputra ar mellenēm

Man patīk, ka vasarā ir daudz svaigas ogas, un ir iespēja brokastis papildināt ar vitamīniem un dažādām garšām. Un biezputra ar mellenēm ir gan garšai, gan acīm tīkama.
Gatavošana 5 minutes
Kopējais laiks 5 minutes

Ingredients
  

  • 150 g Pilngraudu auzu pārslas
  • 300 ml Piens
  • Meža mellenes
  • pēc nepieciešamības Cukurs

Instructions
 

  • Uzvāri pienu, pievieno auzu pārslas, pavāri līdz gandrīz gatavas, un tad pieliec mellenes.
  • Turpini uz lēnas uguns vārīt un maisīt, līdz gatava.

Leave a Comment

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Recipe Rating




Scroll to Top