
Biezpiena deserts ar ananasiem un auzu pārslām
Šis ir superviegli un ātri pagatavojams deserts, kas neliks vilties. Saldā un skābā garša, krēmīgums un kraukšķīgums, tas viss kopā sader perfekti.
Sastāvdaļas
- Biezpiens 9% - 300g
- Piens - 3 ēdamkarotes
- Vaniļas cukurs - 3 ēdamkarotes
- Cukurs - 15g
- Auzu pārslas - 30g
- Konservēti ananasi - 1 bundžiņa
Biezpiens 9%, Piens, Vaniļas cukurs, Cukurs, Auzu pārslas, Konservēti ananasi ,
Pagatavošana
- Apcep auzu pārslas, kad sacepušās brūnas, tad pievieno cukuru un maisot vēl nedaudz pacep, līdz cukurs ir izkusis un pārslas ir kraukšķīgas. Pēc tam noliek malā atdzist.
- Biezpienu sablenderē ar vaniļas cukuru un pienu, līdz viendabīgai, krēmīgai konsistencei.
- Ananasu gabaliņus (bez sulas) sablenderē atsevišķā bļodiņā līdz izveidojas biezenis.
- Trauciņā kārto ananasu biezeni, biezpiena krēmu un tad pa virsu uzber auzu pārslas.
- Gatavs ēšanai! Labu apetīti!
Auzu pārslas cep bez taukvielām.
Konservētus ananasus var aizstāt arī ar citu skābenu biezeni, ievārījumu vai augļiem.
Pievienot pie iecienītākajām
👌