Biezpiena deserts ar ananasiem un auzu pārslām recepte

Biezpiena deserts ar ananasiem un auzu pārslām

🕔 16m
⭐ 4.7/5
🍽️ 1
🛒 6
    Pieejams   Ņamm+   lietotājiem  
  • Biezpiens 9%
    300 grami
  • ēdamkarotes Piens
    3 grami
  • ēdamkarotes Vaniļas cukurs
    3 grami
  • Cukurs
    15 grami
  • Auzu pārslas
    30 grami
  • bundžiņa Konservēti ananasi
    1 grams
  1. Apcep auzu pārslas, kad sacepušās brūnas, tad pievieno cukuru un maisot vēl nedaudz pacep, līdz cukurs ir izkusis un pārslas ir kraukšķīgas. Pēc tam noliek malā atdzist.
  2. Biezpienu sablenderē ar vaniļas cukuru un pienu, līdz viendabīgai, krēmīgai konsistencei.
  3. Ananasu gabaliņus (bez sulas) sablenderē atsevišķā bļodiņā līdz izveidojas biezenis.
  4. Trauciņā kārto ananasu biezeni, biezpiena krēmu un tad pa virsu uzber auzu pārslas.
  5. Gatavs ēšanai! Labu apetīti!