Biezpiena plācenīši recepte

Biezpiena plācenīši

🕔 25m
⭐ 4.7/5
🍽️ 1
🛒 6
    Pašreiz šai receptei uzturvērtība nav pieejama
  • Biezpiens 9%
    360 grami
  • Olas
    2 grami
  • + nedaudz apviļāšanai Pilngraudu kviešu milti
    50 grami
  • tējkarotes Vanilīna cukurs
    2 grami
  • tējkarotes Kanēlis
    2 grami
  • tējkarotes Kokosriekstu skaidiņas
    3 grami
  1. Biezpienu saspaida ar dakšiņu, tad pievieno olas un cukuru, un samaisa, pēc tam pievieno miltus un atkal visu samaisa.
  2. Biezpiena masu sadala 2 daļās, vienai daļai pieber klāt kanēli, bet otrai kokosriekstu skaidiņas.
  3. Uz šķīvi uzber miltus kuros tiks apviļāti plācenīši.
  4. Ar karoti ņem biezpiena pikuci, iemērc to miltos un liek uz sakarsētas pannas cepties, cep no abām pusēm līdz brūni.
  5. Pasniedz ar krējumu vai kādu ogu mērci.