Cepts lasis medus – ķiploku mērcē

Lieliski garšos ar rīsiem vai svaigiem salātiem, sanāks īpaši gards ēdiens – pusdienās vai vakariņās, kurš neprasa daudz laika pagatavošanai. Vienkārši, ātri un galvenais garšīgi.

Cepts lasis medus - ķiploku mērcē. Recepte

Cepts lasis medus - ķiploku mērcē

Sviests, citrons, medus, ķiploks un lasis ir pasaules vissaderīgākā garšu kombinācija - pilnīgi noteikti! Saldskābā garša padarīs vienkāršos laša gabaliņus īpašus. Ātrs un supergards ēdiens, kuru noteikti ir jāizmēģina.
Gatavošana 15 minutes
Kopējais laiks 15 minutes

Ingredients
  

  • 7 gabaliņi Lasis
  • 1 paliels Citrons
  • 60 g Sviests
  • 5 Ķiploku daiviņas
  • 2 ēdamkarotes Medus
  • Sāls un pipari

Instructions
 

  • Pannā izkausē sviestu un medu, tad pievieno ķiploku spiedē izspiestus ķiplokus, dažas sekundes pacep, tad piespiež 1/2 citrona sulas (bez sēkliņām), to visu kārtīgi samaisa un liek iekšā laša gabaliņus.
  • No sākuma ieliek ar ādu uz augšu, lai lasis uzsūc mērci, tā pasutina kādas 30 sekundes un tad griež otrādi, lai āda uz leju.
  • Pievieno sāli un piparus, un starp laša gabaliņiem saliek šķēlītēs sagrieztu pārējo citronu.
  • Visu lēnām sutina līdz lasis ir gatavs, un ik pa laikam uzlej virsū mērci no pannas.

Leave a Comment

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Recipe Rating




Scroll to Top