Kabaču sacepums
🕔 65m
⭐ 4.7/5
🍽️ 1
🛒 10
-
Pašreiz šai receptei uzturvērtība nav pieejama
-
lieli Kartupeļi7 grami
-
Kabacis1 grams
-
2 paciņas Mocarellas siers240 grami
-
Saldais krējums 35%200 mililitri
-
Ola1 grams
-
Ķiploku daiviņas4 grami
-
daudz Dilles0 grami
-
Sāls0 grami
-
Pipari0 grami
-
Kūpinātas paprikas pulveris0 grami
- Nomizo un sagriez plānās šķēlītēs kartupeļus un kabaci. Ja kabacim nav lielas sēklas, tad tās var arī neņemt laukā.
- Sagriez šķēlītēs mocarellas sieru.
- Visu kārto kārtās - kartupeļi, mocarella, kabacis, kartupeļi, mocarella, kabacis. Man sanāca 2 kārtas.
- Pagatavo mērci - sajauc olu ar saldo krējumu, izspiestiem ķiplokiem, sakapātām dillēm un garšvielām. To visu pārlej pāri kārtojumam.
- Cep 180 grādos aptuveni stundu jeb līdz kartupeļi ir mīksti.
- Kad gatavs, tad ņem sacepumu ārā no krāsns un ļauj tam kādas 10-15 minūtes pastāvēt uz galda, lai viss savelkas un mazliet sacietē, tad būs vieglāk sagriezt un uzlikt uz šķīvja.