Kartupeļu sacepums
🕔 95m
⭐ 4.7/5
🍽️ 1
🛒 9
-
Pašreiz šai receptei uzturvērtība nav pieejama
-
Kartupeļi1000 grami
-
Malta cūkgaļa800 grami
-
Tomāti2 gabali
-
Siers400 grami
-
Sīpols1 gabals
-
Skābais krējums 25%200 mililitri
-
Ola1 gabals
-
Piens50 mililitri
-
Sāls (pēc garšas)1 grams
- Sacep malto gaļu.
- <p>Nomizo un sagriež ripiņās kartupeļus, sīpolu un tomātus, sarīvē sieru.</p>
- <p> Sajauc skābo krējumu ar garšvielām, olu un mazliet pienu, lai būtu šķidrāka konsistence. (Var izmantot saldo krējumu 30% un sajaukt ar olu, tad nevajag pienu)</p>
- Cepamtraukā kārto - kartupeļu ripiņas, maltā gaļa, tomāti, sīpola riņķīši, siers un tā atkārto 2 reizes. Visam pa virsu pārlej krējuma un olas maisījumu.
- Cep cepeškrāsnī 180 grādos 1 stundu un 15 minūtes jeb līdz kartupeļi ir mīksti.