Magoņu mini kēksiņi
🕔 35m
⭐ 4.7/5
🍽️ 1
🛒 9
-
Pašreiz šai receptei uzturvērtība nav pieejama
-
Sviests115 grami
-
Cukurs100 grami
-
tējkarote Cepamais pulveris1 grams
-
tējkarote Dzeramā soda0 grami
-
liela Ola1 grams
-
Piens120 mililitri
-
Milti (vislabāk konditorejas)160 grami
-
Magones30 grami
-
Šokolādes čipsi0 grami
- Mīkstu sviestu (istabas temperatūrā) sakuļ kārtīgi ar cukuru, līdz veidojas krēmīga konsistence.
- Citā bļodā sajauc sausās sastāvdaļas - miltus, cepamo pulveri, sodu un pievieno sviesta un cukura masai. Visu kārtīgi samiksē.
- Saputo olu un piejauc mīklai, vēlreiz visu kopā saputo, pēc tam pielej pienu un atkal saputo.
- Beigās pieber magones un ja vēlas, tad šokolādes čipsus.
- Atļauj mīklai atpūsties 10 minūtes un tad pilda konditorejas maisiņā un pilda formiņās 2/3.
- Cep 180 grādos aptuveni 15 minūtes jeb līdz augša kļūst brūnīga.