Mannā pankūkas var cept, gan lielās, gan mazās, bet daudzas mazās būs gatavas ātrāk nekā viena lielā.
Ja mājās nav svari, lai nosvērtu mannā, tad vienkārši var taisīt 1:1 – viena glāze kefīrs un tik pat daudz mannā.

Mannā pankūkas
Daudzi dzirdot vārdu salikumu “mannā pankūkas” ir nesaprašanā un sarauc uzacis, bet tam tā nevajag būt. Šeit ir nepieciešams nedaudz laikietilpīgs sagatavošanās process, bet katrā ziņā katra kumosa vērts, sātīgs brokastu ēdiens. Pagatavo klāt savu mīļāko brokastu dzērienu un diena būs izdevusies.
Ingredients
- 500 ml Kefīrs
- 360 g Mannā
- 3 Olas
- 70 g Cukurs
- 2 tējkarotes Vanilīna cukurs
- Eļļa cepšanai
Instructions
- Bļodā sajauc mannā ar kefīru, apklāj bļodu ar dvielīti un noliek malā uz stundu, lai ievelkas.
- Pa to laiku saputo olas ar cukuru un vanilīna cukuru.
- Kad mannā ar kefīru ievilcies, tad pievieno klāt saputotās olas un samaisa.
- Lej maisījumu uz pannas un cep no abām pusēm, līdz zeltainam brūnumam.
- Pasniedz ar medu, kļavu sīrupu vai jebko citu.
Neparasti un garšīgi.