
Mazie magoņu cepumiņi
Ingredients
- 3 Olas
- 200 g Cukurs
- 4 tējkarotes Vaniļas cukurs
- 240 g Milti
- šķipsniņa Sāls
- ~40g Magones
Instructions
- Katliņā sakul olas ar cukuru un vaniļas cukuru, un maisot karsē uz plīts, līdz cukurs ir gandrīz izkusis un masa ir silta, taču ne karsta.
- Tad ņem katliņu nost no plīts, un ar mikseri puto līdz masa ir palielinājusies vismaz divas reizes, kļuvusi gaiši dzeltena un cukurs pilnībā izkusis.
- Pēc tam pakāpeniski iecilā iekšā miltus un sāli.
- Mīklu pildi konditorejas maisiņā, veido mazus aplīšus uz cepamās plāts. Cepumi mazliet palielināsies izmēros, tāpēc veido nedaudz mazākus cepumus kā paredzēts.
- Cepumus apber ar magonēm un atstāj uz aptuveni 2 stundām istabas temperatūrā, lai mazliet sacietē.
- Tad cep cepeškrāsnī 180 grādos 9 - 10 minūtes jeb līdz cepumi paliek gaiši brūni.