Pašbriestošos miltus var aizstāt arī ar parastajiem baltajiem kviešu miltiem vai pilngraudu kviešu miltiem.

Pufīgās kakao pankūkas
Manas mīļākās pankūku formas ir super plānas un super pufīgas. Tā kā plāno pankūku receptes jau ir vairākas, tad tagad būs pufīgās pankūkas ar rūgteno kakao garšu, kas ideāli sader ar kādu saldāku mērci vai pašu gatavotu ievārījumu.
Ingredients
- 150 g Pašbriestošie kviešu milti
- 150 ml Piens
- 2 Olas
- 1 tējkarote Cepamais pulveris
- 2 tējkarotes Rūgtais kakao
Instructions
- Sakuļ olas, pievieno miltus, cepamo pulveri, kakao un samaisa, pēc tam pievieno pienu un atkal samaisa.
- Atļauj mīklai kādas 10 minūtes atpūsties.
- Cep uz sakarsētas pannas no abām pusēm līdz brūnas.
nu tik mīkstas.. 😮