Aukstā zupa ar kefīru recepte

Aukstā zupa ar kefīru

🕔 20m
⭐ 4.7/5
🍽️ 1
🛒 8
    Pieejams   Ņamm+   lietotājiem  
  • Kefīrs
    1 l
  • Olas
    5 grami
  • burciņa Marinētas bietes
    1 grams
  • garais vai vairāki mazie Svaigais gurķis
    1 grams
  • Dilles
    0 grami
  • Loki
    0 grami
  • tējkarotes Sinepes
    2 grami
  • Sāls un pipari
    0 grami
  1. Izvāra cieti vārītas olas (aptuveni 10 minūtes vārītas) un atdzesē.
  2. Grāpī vai lielā bļodā lej kefīru, ieber marinētās bietes ar visu marinādi, pievieno mazos gabaliņos sagrieztu gurķi, olas, dilles un lokus, pieliek sinepes, pieber sāli un piparus. Visu samaisa un gatavs.