Kartupeļu sautējums recepte

Kartupeļu sautējums

🕔 85m
⭐ 4.7/5
🍽️ 1
🛒 6
    Pašreiz šai receptei uzturvērtība nav pieejama
  • Vistu stilbiņi
    4 grami
  • Burkāni
    4 grami
  • Kartupeļi
    0 kg
  • Briseles kāposti
    500 grami
  • Ūdens
    0 grami
  • Garšvielas
    0 grami
  1. Vistu stilbiņus un garšvielas (sāls, pipari, karijs un, ko vēl kārojas pievienot) liek grāpī ar tik daudz ūdeni, lai būtu apsegti stilbiņi un vēl mazliet, tad vāra aptuveni 40 minūtes, līdz gatavi un izveidojies buljons. Pēc tam tos ņem ārā un noloba gaļu no kauliņiem.
  2. Buljonā liek mazos gabaliņos sagrieztus kartupeļus, burkānus, nolobīto vistas gaļu un briseles kāpostiņus.
  3. Ja ūdens ir par maz, tad pielej vēl nedaudz, tā, lai ūdens apsedz visu satur, bet ne vairāk, taču ja ir par daudz, tad nolej nost.
  4. Visu sutina uz lēnas uguns vismaz 30 minūtes, līdz viss ir mīksts un mazliet izšķīdis, un šķidrums ir gandrīz izsutinājies.
  5. Gatavs!